Güncel

Korkunç kaza: Motosikletli sürücü hayatını kaybetti

Düzce’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ölürken, kaldırımda yürüyen bir vatandaş da yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Düzce’de dün akşam saatlerinde Aydınpınar Caddesi’nde meydana gelen trafik kazası, görenleri dehşete düşürdü. Elif A. (27) yönetimindeki 81 ADF 630 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Zafer A’nın (49) kullandığı 81 ACH 546 plakalı motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu havaya fırladı. Motosiklet kaldırımda yürüyen Melih P’ye (32) çarptı. Otomobil ise kontrolden çıkarak bir marketin camına girdi.

Kaza Sonrası Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Kazayı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Motosiklet sürücüsü Zafer A. ile kaldırımda yaralanan Melih P, ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak motosiklet sürücüsü Zafer A, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazanın anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, otomobilin motosiklete çarpması ve yaralıların savrulması net bir şekilde görülüyor.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.