Güncel

Korkutan Kaza! Sepetli Motosiklet Kazası Yaşandı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde otomobilin sepetli motosiklete arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin sepetli motosiklete arkadan çarpması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza, Gölbaşı istikametinden Kahramanmaraş istikametine seyir halinde olan Halil Demir yönetimindeki 27 J 7603 plakalı otomobilin, önünde ilerleyen Muzaffer Kurmaz’ın kullandığı 02 EE 597 plakalı sepetli motosiklete arkadan çarpmasıyla meydana geldi.

Motosiklet Kazasında Yaralıya Hızlı Müdahale

Çarpmanın etkisiyle savrulan sepetli motosiklet sürücüsü Muzaffer Kurmaz yaralandı. Olayı gören vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri de olay yerine gelerek inceleme yaptı. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Trafik kazası sonucu meydana gelen bu olay, sürücülerin dikkatli olmalarının ve trafik kurallarına uymalarının önemini bir kez daha vurguladı.