Güncel

O İlde Motosikletlere Trafiğe Çıkma Yasağı Geldi

Edirne Valiliği, etkili kar yağışı sebebiyle motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına tedbir amacıyla geçici bir süreliğine izin verilmeyeceğini duyurdu.

Edirne'de etkili olan kar yağışı nedeniyle trafik güvenliğini sağlamak adına alınan bir tedbirle, 20 Ocak 2024 tarihinden itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceği açıklandı.

Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Yasak Getirildi

Edirne Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimizde görülen olumsuz hava koşulları nedeniyle, trafik seyir ve can güvenliği için, 20.01.2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, bir sonraki duyuruya kadar, motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin, trafiğe çıkışlarına tedbiren izin verilmeyecektir." ifadelerine yer verildi.

Kentteki yüksek kesimlerde öğle saatlerinde başlayan kar yağışının kent merkezinde etkili olduğu belirtilirken, hava sıcaklığının 0 derece ölçüldüğü kaydedildi. Kar yağışının yarın sabah saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. Trafikteki diğer araç sürücülerinin de dikkatli olmaları istenirken, güvenlik önlemleri artırıldı. (AA)