Güncel

O İldeki Fabrika Yangınına Müdahale Devam ediyor

İstanbul'un Tuzla ilçesindeki Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan fabrika yangınına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bugün öğle saatlerinde bir otomobil yedek parça üreten fabrikada yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangına hızla müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almak için çalışıyor.

Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi. Yangının fabrikanın yanındaki mesire alanına sıçradığı bildirildi.

Valilikten Açıklama Geldi

İstanbul valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  "18.06.2024 Salı günü saat 12.50 sıralarında Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi Deri Sanayi Yolu Sokak'ta bulunan fabrikalar bölgesinde yangın çıkmıştır. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve AFAD KRBN ekibi sevk edilmiştir. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etmektedir.

Öte yandan, yangının ormanlık alana sıçramaması için gerekli tedbirler alınmaktadır. Yangında, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan bulunmamakta olup, gelişen süreçle ilgili bilgilendirme paylaşımları Valiliğimizce yapılacaktır."