Batman

Öğretmenler ve Öğrenciler Gazze İçin Yardım Topladı

Batman'ın Gercüş ilçesindeki bir ilkokul ve ortaokul, öğretmen ve öğrencileri Gazze'ye destek vermek amacıyla topladıkları paraları Umut Kervanı'na teslim etti.

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Tepecik (Hozka) köyündeki ilkokul ve ortaokul öğretmenleri ile öğrencileri, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak amacıyla bir araya gelerek yardım kampanyası düzenledi. Öğretmen ve öğrenciler, aralarında topladıkları nakdi yardımı Gazze'ye ulaştırmak üzere Umut Kervanı Batman Derneği'ne teslim etti.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, Türkiye'den yardımların Gazze'ye ulaşma çabaları da sürüyor. Umut Kervanı yetkilileri, Gercüş'teki okuldaki öğretmenlerin ve öğrencilerin gerçekleştirdiği bu anlamlı yardımı teslim alırken, "İlimiz Gercüş ilçesine bağlı Tepecik köyü ilkokul ve ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, aralarında topladıkları nakdi yardımı, Gazze'ye ulaştırılmak üzere bizlere teslim etti. Rabbim hayırlarını kabul etsin inşallah. Bu gibi yardımların artarak devam etmesi gerektiğini belirtmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.