Güncel

Parçalanmış Erkek Cesedinde Yeni Gelişme Yaşandı

İstanbul'un Pendik ilçesinde çöp konteynerinde bulunan parçalara ayrılmış cesetin ardındaki sır perdesi aralanıyor. İncelemeler sonucunda güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilen şüpheli gözaltına alındı.

Pendik'teki korkunç cinayetin perde arkası, güvenlik kamerası görüntüleriyle aydınlatılmaya başlandı. İncelenen güvenlik kamerası görüntülerinde, cesedin bulunduğu yerde belirlenen bir şüphelinin hareketleri dikkat çekti.

Görüntülerde, bir kişinin çöp konteynerine bir şeyler attığı ve daha sonra elindeki beyaz kovayı yeşillik alana fırlattığı görülüyor. Bu şüphelinin B.D. adlı biri olduğu tespit edildi ve derhal gözaltına alındı.

Soruşturma devam ediyor

Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen ekipler, B.D.'yi yakaladı ancak olayın tamamı hala netlik kazanmış değil. Soruşturma titizlikle devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde çöp atan bir vatandaşın gördüğü korkunç manzara sonucu, polis olay yerine intikal etmiş ve kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış 16 ceset parçası bulmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda, cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih'e ait olduğu belirlenmişti. (İLKHA)