Yumurta yemekten vazgeçemeyenler için kötü haber! Kalp rahatsızlığınızın sebebi yumurta olabilir! Yumurta yemekten vazgeçemeyenler için kötü haber! Kalp rahatsızlığınızın sebebi yumurta olabilir!

Beylikdüzü'nde yaşayan Cem Mert Özer, 7 Mart tarihinde Gürpınar Sahili'nde bulunan bir büfeye giderken beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı. Pitbull cinsi köpeğin ani saldırısı sonucu sol bacağından yaralanan Özer, hayatta kalmak için köpekle mücadele etmek zorunda kaldı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Özer, acil olarak özel bir hastaneye kaldırıldı ve ardından Esenyurt Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Bacağına 28 dikiş atılan Özer'in iyileşme süreci evde devam ediyor.

resim-022e1555.jpg

Olayın tanığı olan Özer, olay günü büfe sahibi ve diğer kişilerle birlikte köpeği gördüğünü belirtti. Ancak köpeğin sahibinin zinciri tuttuğunu düşünerek tehlike olmadığını düşündüğünü söyledi. Ancak aniden saldırıya uğradığını ifade etti.

resim-4efad113.jpg

Özer, köpekle mücadele etmek zorunda kaldığını ve olayın ardından köpeğin sahibi ve yanındakilerin yardım etmediğini belirtti. Özellikle hayvanın sahibinin cezalandırılmasını talep etti.

resim-6fe0e693.jpg

(AA)

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)