Adana Şehir, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana gelen olayda, sahte doktor yaka kartı kullanmaya çalışan bir kadın, hastane güvenlik kamerasına yakalandı. Hastane görevlileri, kadının yaka kartındaki asistan doktor ifadesindeki çelişkileri fark ederek durumu hemen hastane polisine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli kadın C.S.'yi (26) gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında yapılan incelemede, kadının yaka kartının sahte olduğu tespit edildi.

Önce Telefonla Konuştu Sonra İş Yerine Girdi

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, C.S.'nin hastane koridorlarında dolaşırken cep telefonuyla görüşme yaparak ilerlediği ve daha sonra bir iş yerine girdiği görülüyor. Bu sırada hastane güvenlik görevlileri, durumu fark edip C.S.'yi polis noktasına yönlendiriyor.

Erdoğan: "Cumhur İttifakı'nın Fırsat Penceresi Kişisel Hesaplara Kurban Edilmemeli" Erdoğan: "Cumhur İttifakı'nın Fırsat Penceresi Kişisel Hesaplara Kurban Edilmemeli"

adanada-sahte-doktor-yaka-karti-kullanan-kadin-yakalandi-a4056a04.jpg

C.S., Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürülerek işlemleri başlatıldı. Konuyla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor. (AA)

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)