İzmir'in Bornova ilçesinde, işçileri taşıyan bir servis minibüsü, yaşanan fren sorunu sonucu feci bir kaza atlattı. Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, minibüs yokuş aşağı hızla ilerlerken freni boşaldı. Sürücü, acil bir önlem alarak aracı ara bir sokağa sürdü, ancak kontrolü sağlayamadı ve minibüs, sokağın sonundaki bir binanın duvarına çarparak durdu.

Kaza Sonucu Yaralılar Felaketten Dönüldü

Kazada, sürücü A.K. ile araçta bulunan 7 işçi yaralandı. Yaralılara hızla müdahale edildi ve 112 Acil Sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere sevk edildiler. Herkes için büyük bir faciadan dönüldü.

Bu talihsiz olay, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yolda bulunan vatandaşların aracı görüp hızla kenara çekilmesi ve sürücünün panikle olay yerinden uzaklaşması görüntülere yansıdı.

Fahiş fiyat uygulayan 400'e yakın özel okul cezalandırıldı Fahiş fiyat uygulayan 400'e yakın özel okul cezalandırıldı

Kazayı gören vatandaşlar, o anları paylaşırken, olayın okul çıkışı saatine denk gelmemesinin büyük bir şans olduğunu vurguladılar. Fren sorunlarına karşı araç bakımının ve sürücülerin dikkatli olmalarının önemine bir kez daha dikkat çekildi.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)