Tatvan

Tatvan Doğu Anadolu Kitap Fuarı'nda Hayati İnanç Etkinliği Büyük İlgi Gördü

Tatvan Doğu Anadolu Kitap Fuarı, kitapseverlerin büyük ilgisiyle devam ediyor. 7. günün konuğu olan Araştırmacı-Yazar Hayati İnanç, okurlarla buluşarak hatıralarını ve deneyimlerini paylaştı.

Tatvan Belediyesi tarafından düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Kitap Fuarı, kitapseverlerin büyük ilgisiyle devam ediyor. Binlerce kitabın yanı sıra ünlü yazarların ve şairlerin katıldığı etkinliklerle fuar, kitapseverleri bir araya getiriyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen fuarın 7. gününün konuğu Araştırmacı-Yazar Hayati İnanç oldu.

Kitapseverlerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, Hayati İnanç, katılımcılara kitap önerilerinde bulunmanın yanı sıra kendi hatıralarını ve deneyimlerini paylaştı.

Hayati İnanç, Tatvan Doğu Anadolu Kitap Fuarının çok güzel olduğunu belirterek,

“Tatvan Belediyesi başarılı bir organizasyon yapmış. Henüz ikincisi olmasına rağmen kitapseverlerin çok yoğun bir ilgisi var ve bir hevesin olduğunu görüyoruz. Söyleşi bir saat sürmesine rağmen vatandaşlar çok dikkatli bir şekilde dinledi. Buradan hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

İnanç, kitap fuarını düzenleyen Tatvan Belediyesine de teşekkür ederek, katılımından dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise yaptığı söyleşi için Hayati İnanç’a teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdiminde bulundu.