Tatvan

Tatvan Kaymakamı Demir, Kitap Fuarı'nı İnceledi ve Yazarlarla Buluştu

Bitlis'in Tatvan ilçesinin Kaymakamı Dr. Remzi Demir, Tatvan Belediyesi tarafından düzenlenen Doğu Anadolu 2’nci Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Yüzlerce yayınevi, yazar, ve gazetecinin katıldığı fuar, kitap tutkunlarının ilgi odağı oldu.

Tatvan ilçesinin Kaymakamı Dr. Remzi Demir, kitapseverlerin heyecanla beklediği Tatvan Doğu Anadolu 2’nci Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Bu yıl ikincisi düzenlenen fuar, Tatvan Belediyesi tarafından organize edilmiş ve birçok yayınevi, yazar, şair ve gazeteci fuara katılarak eserlerini sergiliyor.

Demir, Kitap Fuarını Ziyaret Etti ve Kitapseverlerle Buluştu

Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, fuarı ziyaret ederken stantları dolaşıp kitapları inceledi ve yazarlarla sohbet etme fırsatı buldu. Ayrıca, fuarı gezen çocuklarla da ilgilendi ve onların kitaplarla buluşmalarına destek verdi.

Kaymakam Demir, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, "Belediyemizin organizasyonuyla Türkiye'de adını duyurmaya devam eden Tatvan Doğu Anadolu 2’nci Kitap Fuarı'nı ziyaret ettik. Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan herkesi yürekten tebrik ediyorum." dedi.

Tatvan Doğu Anadolu 2’nci Kitap Fuarı, kitapseverler ve edebiyat meraklıları için önemli bir etkinlik olmaya devam ediyor ve birçok değerli yazarın eserlerini okuyucularıyla buluşturuyor.