Tatvan

Tatvan'da Öğrenciler, Uluslararası Damla Gönüllüleri ile Okula Alışma Eğlencesi Yaşadı

Uluslararası Damla Gönüllüleri, yeni okula başlayan öğrencileri keyifli etkinliklerle buluşturdu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde faaliyet gösteren Uluslararası Damla Gönüllüleri ekibi, okula yeni başlayan öğrencilere keyifli bir sürpriz yaparak onları eğlence dolu anlarla buluşturdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Damla Gönüllülük projesi kapsamında gençler, okula yeni başlayan öğrencilerin alışma süreçlerine destek oluyor. Tatvan İMKB İlkokulu'nda gerçekleşen etkinlikte, gönüllüler ve öğrenciler arasında renkli ve eğlenceli anlar yaşandı.

Eğlenceli oyunlar ve aktivitelerle dolu bu özel buluşma, yeni okula başlayan öğrencilerin çekincelerini gidermelerine ve okul atmosferine daha hızlı uyum sağlamalarına yardımcı oldu.

Okula yeni başlayan öğrenciler, Damla Gönüllüleri tarafından düzenlenen etkinlikten büyük keyif aldıklarını ifade ettiler.

Tatvan'da Öğrenciler, Uluslararası Damla Gönüllüleri ile Okula Alışma Eğlencesi Yaşadı

İMKB İlkokulu Müdürü Tahsin Akçay,

"Okula yeni başlayan öğrencilerimiz başlangıçta biraz endişeliydi. Okula alışma sürecinde, Damla Gönüllülerinden yardım aldık. Kendileri okulumuza gelerek güzel etkinlikler düzenlediler. Emeği geçen herkese öğrencilerim ve okulum adına teşekkür ederim" dedi.

Uluslararası Damla Gönüllüleri üyelerinden Muhammet Akçay ise,

"Bugün, Tatvan İMKB İlkokulu'nda Uluslararası Damla Gönüllüleri Bitlis ekibi olarak bulunduk. Okulun yeni açıldığı bu günlerde, okula alışma sürecinde zorlanan çocuklara destek olup birlikte eğlenceli aktiviteler gerçekleştirdik. Amacımız, çocukları gülümsetmek ve okula alışmalarına yardımcı olmaktı. Çocuklarımızla birlikte oyunlar oynadık ve yüzlerine tebessümleri getirmenin mutluluğunu yaşadık" şeklinde konuştu.

Okula yeni başlayan öğrenciler de etkinlik sonrası memnuniyetlerini dile getirerek,

"Ağabey ve ablalarımız bize harika bir gün yaşattı. Eğlendik, oyunlar oynadık ve mutlu olduk" dediler.