Güncel

THY'den Kaçırılmayacak Fırsat Kampanyası Başladı

Türk Hava Yolları (THY), seyahat tutkunları için özel bir fırsat sunuyor. 11-12 Ocak 2024 tarihlerinde alınacak biletlerle, yurt içi seyahatlerde 16 Nisan-30 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ucuz bilet kampanyası başladı.

Cazip fiyatlarla yolculara sunulan Kampanya kapsamında THY, İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, tek yönlü, direkt, Economy Class uçuşlarında indirimli biletler sunacak. Ancak, KKTC Ercan Havalimanı'na giden uçaklarda bu kampanya geçerli olmayacak.

İşte Yeni Kampanya Fiyatları ve Ayrıcalıklar

Sunulan ücretler kampanya dahilinde şu şekilde belirlendi: EcoFly paketinde 799 TL, ExtraFly paketinde İzmir, Kayseri Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatları için bin 179 TL, PrimeFly paketinde ise bin 249 TL. Ayrıca, kampanya kapsamında belirlenen hatlar dışında kalan tüm yurt içi uçuşlarda ExtraFly paketinde bin 129 TL, PrimeFly paketinde bin 189 TL olarak fiyatlandırıldı.

THY'nin bu kampanyası kapsamında toplamda 77 bin 500 koltuk ayrıldı. Yolcular, sınırlı sayıdaki bu avantajlı biletlerden yararlanmak için 11-12 Ocak tarihleri arasında rezervasyonlarını yaptırabilirler.(İLKHA)