Güncel

Yargı 70. bölüm özeti: Ceylin ve Filiz karşı karşıya… Mercan sonunda gerçekleri öğrendi!

Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Yargı 70. bölümle yine çok beğenildi. Yeni bölümde Mercan anne ve babasını hatırlamazken, Ilgaz ve Ceylin’in kızlarına kavuşma heyecanı dikkat çekti. Yargı 70. bölüm özeti…

Her pazar akşamı Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşan Yargı dizisinde nefes kesen bir bölüm geride kaldı. Milyonları ekran başına toplayan dizinin son bölümü yine hayranlarını ekrana kilitlemeyi başardı. Ay Yapım imzalı Yargı dizisi 70. bölümle ekranlara geldi.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz gibi sevilen oyuncuların rol aldığı Yargı dizisinin 70. bölümü ekranlara geldi. Yargı dizisi; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Ulvi Kahyaoğlu isimlerinin yer aldığı geniş bir oyuncu kadrosuyla beğeni topluyor.

YARGI 70. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı son bölümde Mercan anne ve babasını hatırlamadı. Ilgaz ve Ceylin ise kızlarına bir an önce kavuşabilmek için pedagogla görüştü. Mercan’ı kaçıran Filiz, hapishaneden çıkış bileti olan “cezai ehliyeti yoktur” raporunu alabilmek için hastaneye başvurdu. Filiz’in bu şekilde serbest kalacağını öğrenen Ceylin’in hamlesi seyirciyi şaşırttı.

Her pazar akşamı Kanal D ekranlarından yayınlanan Yargı yine hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başardı. Yargı yeni bölümde iki buçuk yıldır ayrı kalan Ilgaz ve Ceylin kızlarını buldu fakat Mercan onları hatırlamadı. Mercan’ın bulunması aileyi sevince boğarken duygusal anlar yaşandı. Ceylin kızını ürkütmemek için ona kolyesini hediye ederek yaklaştı.

MERCAN GERÇEKLERİ ÖĞRENDİ

Ceylin kızına istediği gibi sarılıp konuşamayınca büyük çaresizlik yaşadı. Ilgaz ise onun yanında yer alarak zor gününde destek olmaya devam etti. Öte yandan Dilek ve Filiz mahkemeye çıkarken avukatları Nil oldu. Dava sonunda Filiz cezaevine giderken Dilek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Avukat Nil, Filiz’e hapishaneden çıkması için akıl sağlığı raporu almasını söyledi. Ceylin ise Filiz’le konuşarak gerçekleri söylemesini istedi. Filiz tam Mercan’ın kandıracakken, Ilgaz araya girip, ‘Filiz seni büyüttü ama seni doğuran Ceylin, ben de babanım. Biz senin anne ve babanız. Filiz de bunu sana söylemeye gelmişti’ diyerek gerçekleri anlattı.