Gaziantep-Şanlıurfa otoyolu doğu gişeleri yakınında bugün meydana gelen trajik bir kaza, bir kişinin ölümüne ve üç kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazada, hafif ticari bir aracın güvenlik kulübesine çarpması sonucu yaşanan olayda hayatını kaybeden ve yaralananların olduğu bildirildi.

Hafif Ticari Araç, Güvenlik Kulübesine Çarptı

Kazanın meydana geldiği yerde, Kadir P. tarafından kullanılan 34 GTB 551 plakalı hafif ticari araç, yol çalışmaları nedeniyle nöbet tutan bir güvenlik görevlisinin bulunduğu kulübeye çarptı. Çevredekilerin hemen olayı bildirmesi üzerine, çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri bölgeye yönlendirildi.

Noterlere Yeni Düzenleme: Meclis'te Kanun Teklifi Görüşülüyor Noterlere Yeni Düzenleme: Meclis'te Kanun Teklifi Görüşülüyor

yeni-proje-3.jpg

Kaza sonucu güvenlik kulübesinde bulunan güvenlik görevlisi olarak tespit edilen Süleyman Özkalalı, ne yazık ki olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü ve araçta bulunan diğer iki kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

Yaralılar, sıkıştıkları araçtan kurtarıldıktan sonra 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gaziantep'teki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazanın ardından, Süleyman Özkalalı'nın cesedi, incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu üzücü olayın neden meydana geldiği ve kazanın detayları hala soruşturuluyor. Kazaya karışan aracın sürücüsü olan Kadir P. ve diğer yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili bilgiler henüz açıklanmadı. Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

yeni-proje-1.jpg

yeni-proje-2.jpg

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)