Bitlis'in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesi, bayramı susuz geçirdi. Beldeye bağlı 3 bin kişinin yaşadığı bölgede, içme suyu şebekesi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tıkanarak su akışı durduruldu. Sorun, bayramın birinci gününde su deposuna taş, odun ve poşetler yerleştirilmesiyle ortaya çıktı.

3 Bin Nufuslu Beldenin Icme Suyu Sebekesini Tas Ve Kerestelerle Tikadilar 1

4 Gün Boyunca Yoğun Çaba Gösterildi

Beldenin içme suyu hattını tıkayan malzemelerin çıkarılması için belediye ekipleri 4 günlük yoğun çalışma gerçekleştirdi. Ekipler, bayramın ikinci gününde başlayan çalışmalar sonucunda kapatılan ana içme suyu hattını açarak belde halkına yeniden su temini sağladı.

3 Bin Nufuslu Beldenin Icme Suyu Sebekesini Tas Ve Kerestelerle Tikadilar 2

Orhan Emen: Hizmet Anlayışımızı Asla İhmâl Etmedik

Aydınlar Belde Belediye Başkan Vekili Orhan Emen, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak, Yeniden Refah Partisi olarak belediyeyi devraldıklarını ve hizmet anlayışlarında hiçbir vatandaşa kusur etmediklerini belirtti. Emen, “Hiçbir vatandaşımızın hizmetinde kusur etmedik. Halkımızın hizmetini borç biliriz, ancak bazı kendini bilmezler halkımızın arasına nifak tohumu ekmektedir. Buna da halkımız müsaade etmeyecektir. Bayramı bize zehir etmeye çalıştılar. Beldenin ana su borusuna onlarca kilo taş, kereste ve poşet bıraktılar. Milletimizi susuz bıraktılar. Biz suyun akması için 7/24 çalıştık. Başkanımız İbrahim Ergün başta olmak üzere ben ve tüm personelimiz çalıştık. Halkımız suya kavuştu, biz de rahatladık. Gece saat 03.00 sıraları ve biz görevimizin başındayız, milletimizin hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

3 Bin Nufuslu Beldenin Icme Suyu Sebekesini Tas Ve Kerestelerle Tikadilar 33 Bin Nufuslu Beldenin Icme Suyu Sebekesini Tas Ve Kerestelerle Tikadilar 43 Bin Nufuslu Beldenin Icme Suyu Sebekesini Tas Ve Kerestelerle Tikadilar