Bitlis belediyesi Haberleri

bitlis belediyesi haberleri ve güncel bitlis belediyesi gelişmeleri, bitlis belediyesi ile ilgili tüm video, bitlis belediyesi fotoğrafları ve bitlis belediyesi haberleri Bitlis Haber - Bitlis Son Dakika Haberleri sitemizde


Bitlis

Bitlis Belediyesi, Hüsrevpaşa Mahallesi'nde 220 metre uzunluğunda yeni bir kanalizasyon hattı inşa ediyor.

Bitlis

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, il genelinde faaliyet gösteren fırınlarda hijyen, ekmek gramajı ve fiyat tarifesi denetimleri gerçekleştirdi.

Bitlis

Bitlis Belediyesi, Güneş Enerjisi Santrali (GES) projesi sayesinde enerji maliyetlerini ciddi oranda düşürerek, çevre dostu bir modelle büyük tasarruf sağlıyor.

Bitlis

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi ile birlikte Saniye esnafıyla düzenlenen kahvaltı programında buluştu.

Bitlis

Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 108. yıl dönümünde düzenlenecek etkinlikler kapsamında Filistin yararına açılan kermesin gelirleri Gazze'ye gönderilecek.

Bitlis

Bitlis Belediyesi, şehrin temizlik altyapısını güçlendirmek amacıyla modern çöp konteyner saklama depolarını yerleştirmeye başladı.

Bitlis

Bitlis’te sıcaklıkların artmasıyla birlikte uzayan çimler ve yabani otlar, Belediye ekipleri tarafından temizlenmeye devam ediyor.

Bitlis

Bitlis Belediyesi, şehir merkezindeki parklarda bakım ve onarım çalışmalarını belirli periyotlarla sürdürüyor.