Mersin Mutkililer Derneği Başkanı Murat Acar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. "Kurban Bayramı'na yeniden erişecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız; dargınlıkları, kırgınlıkları ve üzüntüleri bizlere unutturan, sevgi, saygı ve hoşgörüyü pekiştirmemize vesile olan, dayanışma ve yardımlaşma bilincimizi artıran ve millet olma şuurunu kuvvetlendiren önemli ve özel günlerdir. Bayramların sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günler olsun." ifade eden Başkan Acar, "huzur içinde idrak edilmesini temenni ettiğimiz Kurban Bayramı sevincinin en iyi şekilde yaşanmasını diliyorum” dedi.

MEMUT-DER Başkanı Murat Acar’ın mesajı şöyle:
Toplumumuzda önemli bir yeri olan bu mübarek günlerin bizlere hatırlattığı en önemli unsur; kavga, öfke ve nefret gibi duyguların bir kenara bırakılarak, paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi duygularının yaşanabilmesine vesile olmasıdır.

Manevi Değerleri Yansıtan Bayramlarımız: Yardımlaşma ve Paylaşmanın Simgesi

Manevi değerleri özünde barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan bu bayram, ibadet olmanın yanı sıra, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı da simgeler. Unutulmamalıdır ki bizler çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip insanlarız. Bu itibarla geçmişimizden gelen derin ve kadim kültürümüz ile bu büyük potansiyeli yarınlara taşıma adına önemli misyonumuz vardır. Bizleri bir araya getiren bayramların barış, huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegâne temennimizdir.


ACAR “Bayramlar sevincin, mutluluğun, yakınlaşma ve dayanışmanın hoşgörü ve kardeşlik bağlarının en üst düzeyde yaşandığı müstesna günlerdir. Huzur içinde idrak edilmesini temenni ettiğimiz, toplumsal hayata mana ve değer katan Kurban Bayramı sevincinin en iyi şekilde yaşanmasını diliyorum. Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalı; ilgiye muhtaç her vatandaşımıza bayramı bayram gibi yaşatmak zorundayız". Dedi.

Bitlis Gece Saatlerinden İtibaren Yağışların Etkisine Giriyor Bitlis Gece Saatlerinden İtibaren Yağışların Etkisine Giriyor

Dernek Başkanı Hesabı: https://www.facebook.com/profile.php?id=100082234920198

Kaynak: HABER MERKEZİ