Bölge

O ilde iki ayrı trafik kazasında 2 kişi öldü 5 kişi yaralandı

Malatya'da bugün sabah saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplamda 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

İlk kaza, Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi Karadere mezrasında saat 06.30 sıralarında gerçekleşti. Doğanşehir istikametinde seyir halinde olan M.S. (54) yönetimindeki 02 FR 414 plakalı hafif ticari araç, sürücünün kontrolünü kaybederek yaklaşık 25 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Kazada Zeynep Sakar (52) hayatını kaybederken, sürücü M.S. ile birlikte yolcu olarak bulunan Ö.S. (22) yaralandı.

ikinci Kaza Darende İlçesinde Meydana Geldi

İkinci kaza ise saat 08.30 sıralarında Darende ilçesi Yukarıulupınar Mahallesi D-300 Karayolu üzerinde meydana geldi. Darende istikametinden gelen O.C. (34) yönetimindeki 44 AEA 718 plakalı Peugeot marka otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak takla attı. Kazada Berivan Polat (31) hayatını kaybederken, sürücü O.C. ile birlikte yolcular S.Ü. (31) ve Y.A.Ü. (2) yaralandı.

Her iki kazada yaralananlar çeşitli hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybeden Zeynep Sakar ve Berivan Polat'ın cenazeleri adli tıp kurumuna gönderildi. Kazalarla ilgili detaylı incelemeler devam ediyor.