Eğitimi ve diğer yetileri doğrultusunda kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmenin yollarını arayan birçok kişi, son dönemlerde arama motorlarında sık sık personel alımı ilanlarını sorgulamaya başladı. Kamu kurum ve kuruluşları tarafından düzenlenen personel alımı ilanlarına başvuru yapabilmenin yollarını arayan adaylara, bugün de bir üniversiteden haber geldi.

2007 yılından bu yana faaliyette olan Bitlis Eren Üniversitesi, yeni güne bir duyuru ile başladı. Eksik kadrolarını belirlediğini ve bu kapsamda da düzenlemiş olduğu personel alımı ilanını Resmi Gazete aracılığı ile yayınladığını belirten kamu üniversitesi, ilan dahilinde tek pozisyonda personel istihdamının yapılacak olduğunu bildirdi.

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI KASIM 2023

Bitlis Eren Üniversitesi'nde Tarım Çalıştayı Düzenlendi Bitlis Eren Üniversitesi'nde Tarım Çalıştayı Düzenlendi

5010 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun ilgili hükümleri doğrultusunda personel istihdamının yapılacak olduğunu belirten Bitlis Eren Üniversitesi, adaylara seslendi. 1 personelin kadroya dahil edileceğini belirten kamu üniversitesi, söz konusu yeni personelin ‘iç denetçi’ olarak görevlendirilecek olduğunu bildirdi. Üniversite yönetimi alımın 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında naklen atama yolu ile yapılacak olduğunun da bilgisini verdi.

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversitenin 3. derece iç denetçi kadrosuna 1 yeni personelin alınacak olduğunu belirten Bitlis Eren Üniversitesi, ilgili ilana başvurmak isteyen adaylar için belirlenmiş olan kriterleri şu şekilde sıraladı:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde yer alan şartları sağlıyor olmak,

- Bir kamu kurumunda çalışıyor olup Hazine ve Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenmiş olan Kamu İç Denetçi Sertifikası’na sahip olmak,

- Diğer özel şartları sağlıyor olmak.

Bitlis Eren Üniversitesi’nin personel alımı ilanı için başvuru ekranları dün itibari ile erişime açıldı. Başvuru sürecinin 20 Kasım 2023 mesai bitimine kadar devam edeceğini belirten kamu üniversitesi, başvuruların şahsen ya da postu yolu ile yapılabileceğini ifade etti. Personel Daire Başkanlığı’na ulaşmayan posta bildirimlerinin sorumluluğunun alınmayacak olduğunu ifade eden kamu üniversitesi, e- posta ile yapılan başvuruların değerlendirilmeyeceğini bildirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak: HABER MERKEZİ